Work

Case: Mazenso Kinderkleding, webwinkel voor stoere jongens- en meisjeskleding

Posted on 28 februari 2011 in Consultancy , Customer: Mazenso-kinderkleding


Masenzo kinderkleding, webwinkel voor stoere jongens & meisjeskleding.

Mazenso Kinderkleding was voorheen bekend als Masenzo. Zij werkten met een verouderd webwinkelpakket en wilden graag overstappen op een nieuwer pakket dat berekend is op de toekomst.

In combinatie met Cart2Cart hebben wij de data uit de bestaande webwinkel overgenomen naar de nieuwe webwinkel. Tevens hebben wij vele verbeteringen doorgevoerd aan zowel uiterlijk als vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid.

Tot slot beheren wij ook de Google AdWords campagnes voor Mazenso Kinderkleding.

Helaas staat door persoonlijke opstandigheden van de eigenaar deze webwinkel te koop aangeboden.

Testimonial namens Ruud, eigenaar van Mazenso Kinderkleding:
“In 2011 hebben wij een onpartijdig advies gevraagd aan Pix & Pages over onze website in kinderkleding, Masenzo. Na enkele dagen ontvingen we een gedetailleerd rapport over de structuur van de website, het gebruik van de fotografie en marketing via Google. Het rapport was duidelijk, overzichtelijk en bleek erg nuttig te zijn.
Gezien onze minder goede ervaringen in het recente verleden met webdesign en marketing op internet, deed dit ons besluiten met Pix&Pages in zee te gaan, om een nieuwe website te bouwen compleet met een marketing campagne in Google. Over het resultaat van de nieuwe site, Mazenso-kinderkleding.nl, en de samenwerking met Stefan van der Vliet zijn wij uitermate tevreden. Een goede service, gunstig in prijs, betrokkenheid, veel kennis van zaken en niet onbelangrijk een prettige samenwerking. Kortom een aanrader!”

Stefan van der Vliet

Some few words about me
Stefan van der Vliet

Stefan van der Vliet is eigenaar van Pix & Pages, waarvan Complete Webwinkel een onderdeel is. Al jaren is hij bezig met webdesign, webwinkels en zoekmachine marketing.