Work

Case: Direct Design, online verkoop van design meubels

Posted on 17 november 2010 in Webwinkel , Customer: Direct Design


Direct Design, design meubels kopen in een webwinkel

Design meubilair voor thuis of in uw zaak bestelt u bij Direct Design. Scherpe prijzen, korte levertijd, gratis bezorging en persoonlijke service.

Direct Design is al vanaf hun oprichting in 2004 klant bij ons en gebruikt CS-Cart als platform voor hun webwinkel. Door de jaren heen zijn zij een begrip geworden op het gebied van online verkoop van Design Meubilair.

20 januaro 2014 werden zij zelfs over genomen door het grote online warenhuis Fonq.

Direct Design

Testimonial van Anne, een van de eigenaren van Direct Design:
Sinds 2004 bouwt Stefan onze webwinkels. Niet alleen heeft hij de webwinkel naar volle tevredenheid gerealiseerd, dit is ook het begin van een langdurige en prettige samenwerking. Stefan denkt met je mee, is eerlijk in zijn communicatie en als ie enthousiast is, gaat ie voor de volle 100% voor een goed eindresultaat. Pix & Pages staat altijd stand-by en denkt mee in oplossingen om Direct Design te blijven vernieuwen en te verbeteren. Inmiddels zijn we onze samenwerking aan het uitbreiden naar meerdere initiatieven. Om te kunnen voldoen aan alle vereisten m.b.t. usability, accessibilty, SEM en o.a. e-mailmarketing hebben we ons team in 2006 uitgebreid met een online marketing adviseur. Samen met hem en Pix & Pages hebben we ervoor gezorgd dat Direct Design dé online design meubel winkel is.

Stefan van der Vliet

Some few words about me
Stefan van der Vliet

Stefan van der Vliet is eigenaar van Pix & Pages, waarvan Complete Webwinkel een onderdeel is. Al jaren is hij bezig met webdesign, webwinkels en zoekmachine marketing.